Noutăți

Pagini recente

Vlad

     Bălan

Cine sunt: Sunt Vlad Bălan, am 23 de ani şi am terminat UNATC, actorie.

 

Unde am jucat / joc: Am colaborat cu Teatrul de Comedie, Teatrul Nottara, Teatrul Excelsior, Teatrul Mignon, Godot Café-Teatru, Teatrul Luni de la Green Hours şi Teatrul Arte dell Anima. Momentan joc în spectacolele “#Teenspirit” regia Peter Kerek, “With a little help from my friends” regia Alexandru Mazgareanu la Teatrul Excelsior, “Iluzii” regia Andreea Vulpe la Godot, “Sylvia” regia Alexandru Jitea la Arte dell Anima şi tocmai am terminat de filmat “Valea Muta” regia Marian Crisan, noua miniserie produsa de HBO Europe. Sunt student la master actorie şi mai lucram şi pe acolo diverse scene.

 

De ce teatru: Pentru mine. Pentru că mi se pare o meserie în care cu greu poţi să te plictiseşti. Mi se pare un alt tip de comunicare şi de educaţie (mai aproape de oameni decât educatia rigidă cu care ne-au obişnuit şcolile prin care am trecut).

 

Experiențele mele din alte festivaluri: Am fost participant în liceu la câteva festivaluri. De vreo 3 ani am venit ca trainer la ID Fest şi la T4T. În ultimul an, am fost şi in juriu la ID Fest. Cred că fiecare festival are un spirit şi un vibe specific. Trebuie doar să fii deschis la experienţe şi oameni noi şi o să te prindă inevitabil.

 

Ce aştept de la T4T: Nu pot să zic că am aşteptări. Ca în fiecare an, aştept să cunosc oameni un pic mai tineri decât mine şi să ne simiţim bine împreună. Eventual sa şi învăţăm ceva unii de la alţii.

 

Ce înţeleg eu prin ideea de „VINTAGE”: O temă de la care se poate crea ceva foarte mişto.

 

O întâmplare amuzantă din trecutul meu: La ultimul festival la care am fost, colegii din juriu mi-au pus pastă de dinţi în şosete. Asta ca să îmi dovedească faptul că după o anumită vârstă, oamenii nu devin deloc mai serioşi dacă nu se iau ei prea tare în serios.

 

Home

T4T

ManyFest

Arhivă

Afișe

Poze

Videouri

Logouri

Membrii

Contact

© AT4T 2016