Noutăți

Pagini recente

Veliko

        Velikov

  • Cine sunt: Mă numesc Veliko "Willy" Velikov, am aproape 24 de ani și sunt Actor. Sunt născut în Bulgaria.

Am calătorit mult și am încercat de toate, căutând răspunsul unei singure întrebări: "Ce sunt eu de fapt?". Ce sunt eu de fapt? - Nu știu, dar de când eram mic copil în mine s-a născut un vis: "Să fac Pământul să zâmbească!". Probabil că o să spuneți că sună ireal, dar este visul unui copil și visul acesta trăiește cu copilul undeva acolo în mine. Într-o zi, când voi vedea Pământul zâmbind, o să-mi închid ochii, o să zâmbesc și o să las copilul din mine să crească. Dar, până atunci, "let Willy be Willy".

 

  • Unde am jucat / joc: În ce am jucat? - În tot ce am vrut!

 

Tocmai am terminat cu filmările unui film bulgăresc, "Call me Shakespeare", în regia lui Viktor Chouchkov. Un film care ar trebui să iasă în 2017, pană la începutul "Festival de Cannes".

Am mai jucat în câteva filme în regia domnului V. Chouchkov, dar nu am avut roluri mari.

 

Proiecte de teatru în care joc deja: am 2 spectacole de licență cu colegii mei de facultate pe care încă le mai jucăm, anume : "Cine e fazanul?" de Georges Feydeau  și "A douăsprezecea noapte", de William Shakespeare și mai joc într-un spectacol la Teatrul Nottara, "Trei Nopți cu Madox" de Matei Vișniec.

Proiecte în desfășurare:  "Snow White" - Tragica poveste a celor șapte pitici, "Livada de Vișini" de A.P.Cehov - care o să fie debutul meu pe scena profesionistă în Bulgaria.

 

  • Ce aștept de la T4T: Este prima dată cand merg la T4T, așa că mă aștept la orice de oriunde, dar cel mai

mult vreau să scap puțin de stresul zilnic. Și bineînțeles, un zâmbet de amintire.

 

  • La ce ma duce cu gandul ideea de "VINTAGE": Când aud cuvântul "vintage", mă întorc în  Café de la

Paix, în Paris, unde am băut a doua cafea în viața mea. Nu sunt băutor de cafea (chiar mai mult- urăsc cafeaua!), dar mirosul de cafea de acolo o să-mi aducă de fiecare dată o amintire plăcută.

 

  • O amintire memorabilă / amuzantă dintr-un festival: Nu este o amintire, este deja o poveste

 întreagă. La primul meu festival, anume "Magic Fest 7" și mai exact la "Magic moment", am avut norocul să pic cu niște suflete pierdute, bătute și aruncate de toți (așa ca mine). A fost o noapte pe care nu am să o uit niciodată. Ne-am certat, ne-am urât, ne-am iubit și în întunericul nopții, ne-am găsit și ne-am unit. :) Tot ceea ce pot să spun este ca "nenorociții" m-au făcut să plâng de doua ori în doi ani diferiți la spectacolele lor din "Magic Fest". Acum, povestea continuă, iar pe ei îi pot numi Prieteni!

 

Home

T4T

ManyFest

Arhivă

Afișe

Poze

Videouri

Logouri

Membrii

Contact

© AT4T 2016