Noutăți

Pagini recente

Transparency Bacău

Ideea de Transparency a început să prindă contur în 2011 din dorinţa unor colegi de clasă de a-şi vărsa entuziasmul legat de teatru şi energia efervescentă în ceva productiv. Să îmbine plăcutul cu şi mai mult plăcut, adică munca cu pasiunea. La început, trupa reprezenta o îmbrăţişare doar între elevi ai Colegiului Naţional ,,Gh. Vrănceanu", însă acum această regulă este încalcată cu stricteţe - Transparency unind imaginaţia şi visele liceenilor din tot Bacăul. De-a lungul timpului, tălpile noastre au păşit de multe ori pe scândurile de lemn din Teatrul Municipal Bacovia, însa abia acum doi ani ne-am făcut curaj să ne lăsăm pătrunşi de atmosfera unui festival, IDfest15  fiind primul nostru contact cu o aşa experienţă. În prezent, ne bucurăm să menţionăm că aceasta este prima generaţie de transparenţi care participă la T4T.

Transparency e exact ca râsul dupa ce plângi şi te eliberezi de toate reziduurile sentimentale. E mângâierea obrajilor cu afecţiune şi tandreţe. E mâna ce ţi se plimbă prin păr. E briza de aer răcoros ce intră pe fereastră într-o dimineaţă de vară. E mâna întinsă când ai căzut. E zâmbetul pe care îl dăruieşti altcuiva chiar dacă tu nu îl ai. E corectitudinea de a împărţi o bomboană la 20 de oameni. Transparency e braţul ce se înconjoară pe după inima ta când se face vreun group hug. E rătăcirea prin oraşe necunoscute, dar familiaritatea de acasă ce nu dispare niciodată pentru că acasă înseamna oameni, nu un loc.

Transparency e somnul dulce şi bine meritat de după muncă. E profesionalism combinat cu subiectivism. E o furtună cu fulgere plină de aventuri şi de curcubee şi în acelaşi timp o după amiază senină şi comodă de duminică.

Transparency is love.

Transparency is life.

Transparency Bacău

 

Home

T4T

ManyFest

Arhivă

Afișe

Poze

Videouri

Logouri

Membrii

Contact

© AT4T 2016