Noutăți

Pagini recente

Raluca

           Ilaș

Cine sunt: Uca - Raluca Ilaș

 

Ce / unde am jucat / joc: Spectacole de stradă, cu foc, spectacole de circ, în stradă, în grădini, piețe, sub cort, pe scene, în fața lor, chiar în săli de teatru, pentru copii, adulți, familii, la sat, la oraș, la munte, pe zăpadă, pe lac, în barcă, suspendată, și nu în ultimul rând, cu capul în jos.

 

Experiențele mele din alte festivaluri: Anul trecut la T4T a fost chiar fain, atmosferă plăcută, voie bună și...învățare prin bogată experiență, pentru mine...

 

Ce aştept de la T4T: Întâlnire! Tineri motivați și pregătiți să se surprindă pe ei înșiși.

 

Ce înţeleg eu prin ideea de "vintage":  Trecutul adus în atenția prezentului.

 

O întâmplare amuzantă / memorabilă din trecutul meu: Acum mai bine de 10 ani, mergeam pe stradă, în plin centrul Timișorii, pe lângă catedrală, cu o pereche nouă de blugi pe mine, încântată de pantalonii mei. M-am împiedicat din senin, am căzut și ei s-au rupt în genunchi. M-am ridicat rapid, am evaluat daunele și mi-am continuat mersul, încă cu mai mult stil. Mi-am zis că pantalonii ar fi putut fi așa de la început.

 

Descrierea atelierului de Circ:

 

Altfel de circ

 

Artele Circului s-au dezvoltat în ultimii 30 de ani ca și formă de artă scenică contemporană, departe de circul tradițional. Fără animale, corpul este dresat să îmbine jongleria, acrobația, sau alte discipline din circ, cu teatru, ritm, muzică și dans, într-o notă burlească.

 

Timp de trei zile, vom experimenta circul ca și mijloc de expresie creativ. După descoperirea diferitelor discipline : jonglerie cu mingi / cercuri / măciuci / diabolo / baton de flori / etc., echilibru, acrobație, participanții vor alege ce tehnică vor să aprofundeze și să pună în scenă într-o scurtă prezentare de final. Vom lucra cu corpul, pentru suflet. Prin jocuri...multe jocuri!

 

Home

T4T

ManyFest

Arhivă

Afișe

Poze

Videouri

Logouri

Membrii

Contact

© AT4T 2016