Noutăți

Pagini recente

Norbert

           Boda

Cine sunt: Mă numesc Boda Norbert, prietenii îmi spun Boda, părinții îmi spun Norbi sau Îngeraș, am 21 de ani și sunt un romano-ungur trilingual.

 

Unde am jucat/joc: Studiez actoria la Facultatea de Teatru și Televiziune în Cluj-Napoca și acum trec în ultimul an de studiu. Acesta va fi al cincelea an consecutiv în care particip la T4T. Din clasa a 10-a am participat ca participant (haha) 3 ani la rând, anul trecut ca un fel de participant ilegal (haha), iar anul acesta am să particip ca trainer, ceea ce mă încântă foarte mult.

 

Ce aștept de la T4T: Pentru mine acest festival înseamnă foarte mult, fiindcă nu am întâlnit un alt festival pentru liceeni care să îi solicite din punct de vedere creativ sau artistic la un nivel așa înalt precum T4T-ul... în opinia mea.

 

La ce mă duce cu gândul ideea de "VINTAGE": Ce altceva pot să spun? Vintage, retro, ceva vechi dar de calitate înaltă, poate clasic și etern; o temă bună.

 

De ce teatru: Nu pot să îmi dau seama ce este teatrul pentru mine... Printre primele cuvinte care îmi vin în minte ar fi "evadare", însă pentru a scăpa de conotațiile negative pe care le poate sugera acest cuvânt (captivitate sau prizonier), aș prefera să inventez un nou cuvânt: evadarism. Poate acesta ar putea sugera o imagine bună pentru relația mea strânsă cu teatrul și cu arta. Desigur, asta e filosofia mea actuală care poate da greș, căci un răspuns concret despre asta nu mă simt încă în stare sau în măsura să dau.

 

Sper să ne simțim bine și să fim sănătoși!

 

Home

T4T

ManyFest

Arhivă

Afișe

Poze

Videouri

Logouri

Membrii

Contact

© AT4T 2016