Noutăți

Pagini recente

Noi două, noi doi şi ea

de Claudia Moroşanu şi Filip Silvana-Feline

 

24 august 2016, ora 21:00, Casa Artelor (Episcop Augustin Pacha nr. 8)

Actrița: Claudia Moroşanu

Scenariu: Silvana-Feline Filip și Claudia Moroşanu

Regia: Claudia Moroşanu și Silvana-Feline Filip

 

Sonia… o fată simplă și de bun gust. Ea trăieşte alături de soţul ei într-un apartament micuţ din centrul oraşului şi lucrează la florăria familiei împreună cu mama sa. Când aceasta din urmă îşi rupe piciorul, Sonia rămâne singură să conducă florăria.

Sonia a fost din totdeauna mai specială, dar aceast lucru va atinge un nivel cu totul nou când în viaţa liniştită a acesteia apare o nouă entitate feminină. Sau cel puțin asta crede ea. În orice caz, iubirea pentru flori şi serviabilitatea sa nu vor pieri niciodată. Spre deosebire de ...

Premiat cu locul I la secțiunea de one-man shows din cadrul festivalului de teatru tânăr Ingenious Drama din Bacău :

 „Claudia are acel curaj nativ și o doză de nebunie care o ajută nu doar să fie dezinvoltă și să se bucure de ceea ce face pentru noi, cei de pe scaune, ci și să se uite direct în ochii noștri. Ne-a dominat privirile la fel cum a dominat secțiunea One Man Show, timișoreanca reușind să o câștige și să își asigure astfel un loc în programul Galei STAR de anul viitor.”

 

 

 

Pe lângă Timișoara, spectacolul a mai fost jucat și la Bridge Theatre, în Sibiu, la Teatrul Bacovia, Bacău, în cadrul Festivalului „Gala Star”, ediția a X-a, și la Teatrul Bulandra, București, în cadrul „Festivalul național de arte pentru liceeni Florian Pittiș”, ediția a VIII-a, unde Claudia Moroșanu a fost desemnată „Cea mai bună actriță”.

Galerii foto și impresii din ultimele zile ale ID Fest 2014

 

Home

T4T

ManyFest

Arhivă

Afișe

Poze

Videouri

Logouri

Membrii

Contact

© AT4T 2016