Noutăți

Pagini recente

Bidica

          Emanuela

Cine sunt: Bidica Emanuela-Augustina

 

Ce fac / cu ce mă ocup: În zona graficii cel mai bine mă identific cu ilustraţiile, animaţiile (character design, story-board)

 

De ce fac grafică: Grafica este un domeniu care îţi oferă libertate de exprimare prin intermediul oricărei medii, ceea ce ajută spiritul creator să se dezlănţuie în voie, lucru esenţial pentru mine.

 

Experienţele mele din alte festivaluri: Am participat la Bega boulevard la workshopul de pictură, în cadrul aceluiaşi festival în ani diferiţi am participat ca şi coordonator de workshop origami , ca şi participant am fost şi la ManyFest editia a doua. Ca şi voluntar, mai târziu facând parte şi din echipa de  organizatori Acces Art, m-au făcut să înţeleg toate substraturile care implică organizarea şi coordonarea festivalurilor de arte.

 

La ce mă duce cu gândul ideea de “VINTAGE”: Mă duce cu gândul la pozele bunicii din sertarul verde, cele de lângă brăţările şi bucatelele de lanţuri din argint oxidat până la nuanţe negricioase. Mă face să mă gândesc la copilaria ei , privesc filmul derulându-se în capul meu printr-un filtru alb-negru. Îmi imaginez culorile aratând altfel …mult mai palide. Asta cred că se întâmplă doar din pricina timpului care desparte gândul actual de imaginea propriu-zisă, culorile trebuie să fi fost la fel… Mă gândesc la obiecte lucrate manual cu iscusinţă şi îndeletnicire ca şi cele pe care le găsim astăzi în magazilele de antichităţi, odată obiecte practice- astăzi piese de artă.

 

Ce aştept de la ManyFest: Sper să găsesc un colectiv cât mai deschis, creativ, cu care să relaţionez şi de ce nu, să-mi fac prieteni. Îmi doresc să transmit în mod cât mai perceptibil cunoştiinţele şi informaţiile mele participanţilor.

 

Home

T4T

ManyFest

Arhivă

Afișe

Poze

Videouri

Logouri

Membrii

Contact

© AT4T 2016